page_banner

Tentang Kami

bg4

Saha Urang?

Dongguan Youlian Téhnologi Témbongkeun Co., Ltd.

Pausahaan taat kana konsép jalma-berorientasi jeung inovasi téhnologis, sarta insists dina prinsip "customer first, forge ahead" jeung prinsip "customer first".Kami ngarepkeun urang tiasa janten pasangan jiwa para nasabah sareng tiasa nyocogkeun ideu sareng ngarengsekeun masalah profésional pikeun aranjeunna.

Kusabab 2010 geus produsén profésional ti tampilan stand R&D, desain, manufaktur, jualan na jasa, lokasina di kota pabrik dunya - Kota Dongguan, Propinsi Guangdong.Simkuring gaduh leuwih 30.000 méter pasagi pabrik modern jeung leuwih ti 100 teknisi profésional, bari urang ngembangna di ukuranana.Ayeuna, perusahaan urang henteu ngan ukur gaduh alat produksi anu paling canggih sareng téknologi pikeun ngahasilkeun sagala rupa stan tampilan, sapertos stan tampilan logam, stan tampilan akrilik, stan tampilan makeup, jsb, tapi ogé perusahaan urang ngadukung ODM sareng OEM, anu mangrupa bédana pangbadagna antara urang jeung sasama urang.Dina waktu nu sarua, urang nyadiakeun kualitas luhur tampilan stand suplai jeung transportasi salaku layanan hiji-eureun.

Sadaya produk urang parantos kéngingkeun pamor anu saé sareng dijual saé di pasar internasional sareng domestik.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng réréncangan bisnis anu jujur ​​ti sakumna dunya.Upami anjeun kabetot dina produk urang atanapi milarian produsén pikeun minuhan rencana bisnis anjeun, punten ulah ragu ngahubungi kami sareng ngadamel masa depan anu cerah babarengan.

Ngan ngahubungan kami ayeuna sarta kami bakal némbongkeun Anjeun kaunggulan kami:

1) Harga langsung pabrik - nilai harga pangsaéna

2) alat-alat manufaktur canggih jeung téhnik

DJI_0012

kauntungan urang

Urang tiasa gancang sareng fleksibel ngerjakeun sumber daya anu penting
Tim eksekutif profésional kami anu efektif pisan gaduh rata-rata 10 taun pangalaman damel di industri rak / rak tampilan akrilik, aranjeunna parantos suksés ngalengkepan seueur tawaran skala ageung.Jaringan mitra internasional sareng budaya internasional kami ngamungkinkeun urang sacara efektif kalibet sareng transaksi lintas wates.Sistem kontrol kualitas anu ketat ti sampling tanda-off, pamariksaan tahap awal, pamariksaan saatos réngsé dugi ka pamariksaan ahir pastikeun yén kami bakal cocog unggal bahan, suku cadang, téknik, jsb.
Kamampuh produksi kami, téknologi sareng kaunggulan pangalaman
Kalawan tekenan kuat dina "hubungan customer munggaran, kualitas produk prior, jasa primacy", urang tiasa ngalengkepan sagala proyék conceivable éfisién jeung ongkos-éféktif.Naha éta rollout volume tinggi atawa konsép régional, urang gawé bareng raket jeung collaboratively kalawan unggal klien pikeun leres assess tujuan jeung tujuan proyék, mastikeun pakasaban suksés ti konsep nepi ka réngsé unggal waktu.

Pabrik kami

Ieu sababaraha poto tina bengkel produksi pabrik urang.Anjeun tiasa ningali yén lingkungan urang beresih jeung rapih.Urang boga prosés produksi ketat, mastikeun ngadalikeun unggal prosés produksi, sarta ngahasilkeun produk nu nyugemakeun konsumén.

pabrik (1)

pabrik (2)

pabrik (3)

pabrik (4)

pabrik (5)

pabrik (6)

pabrik (8)

pabrik (9)

Pameran

Ieu mangrupikeun gambar perusahaan kami anu dipamerkeun di Hong Kong.Urang kungsi waktos hébat negotiating kalawan konsumén.

ekspedisi (1)

ekspedisi (2)

ekspedisi (3)

ekspedisi (4)

Pameran (1)
Pameran (1)
Pameran (2)
Pameran (3)
Pameran (4)
Pameran (5)
Pameran (6)
Pameran (7)
Pameran (8)
Pameran (9)
Pameran (10)
Pameran (11)
Pameran (12)
Pameran (13)
Pameran (14)
Pameran (15)