Produk

Produk

Dongguan Youlian Display Technology Co., Ltd. gaduh kaunggulan ieu:

1. Simkuring gaduh 30.000 méter pasagi wangunan pabrik jeung alat manufaktur canggih (4 sét mesin laser CNC, 3 sét mesin punching; 7 sét mesin bending CNC; 1 sét mesin planing; 1 sét mesin shearing; 1 sét mesin bending. CNC lathes, jsb.

2. Self-milik bubuk nyemprot garis: aya dua garis nyemprot bubuk jeung hiji oven roti

3. Aya leuwih ti 100 teknisi jeung tim desain elit (gratis desain renderings penampilan)

4. Kustomisasi (OEM, ODM): Hindarkeun révisi-terusan, pondok waktos pangiriman, ngahémat biaya, ningkatkeun efisiensi, sareng nyiptakeun nilai pikeun konsumén.

5. Simkuring boga sistem kontrol prosés produksi ketat, sarta kualitas anu leuwih dijamin (A. Ngadegkeun sarta ngaronjatkeun sistem manajemen kualitas B. partisipasi pinuh sadaya staf, nerapkeun eta C. Manajemén kualitas, fokus dina pencegahan)

6. Kami pabrik, hargana leuwih nguntungkeun

7. Sertifikasi:

GB / T19001-2016 / ISO9001: 2015

GB / T24001-2016 / ISO14001: 2015

GB / T45001-2020 / ISO 45001:2018

8. tanaga saatos-jualan profésional kami ngabales dina 24 jam

  • Haneut jeung amis beureum kapasitas badag lanté-ngadeg logam rak tampilan snack |Youlian

    Haneut jeung amis beureum kapasitas badag lanté-ngadeg logam rak tampilan snack |Youlian

    1. Bahan rak tampilan snack ieu utamana dilas plat beusi logam.logo ieu dirancang dina acrylic.Éta ogé tiasa dicitak dina papan PVC atanapi LED.

    2. Prosés: motong, las, bending panas, pasting, jsb.

    3. Warna cocog beresih, awak utama beureum, jeung cocog bodas

    4. kapasitas badag, opat lanté

    5. The rak anu dilengkepan pager pikeun nyegah produk ti ngageser ka handap.

    6. Desain leuwih praktis, bisa ditampilkeun dina dua sisi, sarta ngabogaan kalenturan kuat.

    7. Applicability lega, mintonkeun sababaraha jenis produk

    8. rupa-rupa skenario aplikasi

    9. Gaduh kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • Ngaropea High Quality Bubuk coated Metal napkin Toilet Paper Display rak|Youlian

    Ngaropea High Quality Bubuk coated Metal napkin Toilet Paper Display rak|Youlian

    1. The Saniter napkin tampilan rak dijieunna tina logam jeung acrylic

    2. Strukturna kuat sareng stabil, warnana terang, sareng saluyu sareng téma produk.

    3. Rupa-rupa gaya pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda

    4. Desain single-sided, tapak suku leutik, gampang pikeun nempatkeun jeung mindahkeun

    5. Kapasitas ageung, 4-6 lanté ruang tampilan, unggal lantai dilengkepan pager sareng anti slip

    6. Aya kolom harga pikeun mempermudah konsumén ngartos harga produk.

    7. Wide applicability, mintonkeun rupa-rupa produk

    8. rupa-rupa skenario aplikasi

    9. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • Multilayer Grocery Témbongkeun Rak balanja Metal rak

    Multilayer Grocery Témbongkeun Rak balanja Metal rak

    1. Desain basajan tur stylish
    2. Sudut anu inverted kalawan sudut kaamanan pikeun ngurangan résiko tatu
    3. Strukturna kuat sareng awét, sareng unggal lapisan tiasa nanggung 50KG
    4. Aya 4 casters, gampang pikeun mindahkeun
    5. Warna caang, teu gampang diudar, panyalindungan lingkungan
    6. Gampang ngumpul, ngan tighten screws, nyadiakeun parentah instalasi atawa video assembly
    7. Cocog jeung supermarket, toko genah, toko ritel, gudang, jsb.

  • Customizable multifunctional ditingkatkeun transparan kaca baking cake mobile komérsial cake tampilan kabinét |Youlian

    Customizable multifunctional ditingkatkeun transparan kaca baking cake mobile komérsial cake tampilan kabinét |Youlian

    1. The Baking tampilan kabinét utamana dijieunna tina pipa beusi logam atawa kawat beusi, lajeng digabungkeun jeung laminates mdf, kaca, stainless steel, lampu LED, jsb.

    2. Prosés: motong laser, las, bending panas, pasting, jsb.

    3. Kalenturan kuat, movable, novel jeung gaya diversified

    4. Bisa digabungkeun jeung alat freezer pikeun nyegah jajan ti lebur sarta deteriorating

    5. kapasitas badag, utamana hideung atanapi bodas, ditambah kelir kacida jenuh séjén pikeun embellishment

    6. Kacida fungsina, éta tiasa nyimpen sareng ningalikeun produk.

    7. Applicability lega, mintonkeun sababaraha jenis produk

    8. rupa-rupa skenario aplikasi

    9. Gaduh kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • gaya modern fléksibel & multifunctional logam Panyimpenan rak tampilan |Youlian

    gaya modern fléksibel & multifunctional logam Panyimpenan rak tampilan |Youlian

    1. Bahan tina papakéan jeung rak gudang sapatu utamana kombinasi pipa beusi logam, MDF jeung PVC.

    2. Struktur kuat, stabilitas kuat, gampang pikeun ngumpul

    3. fungsi kuat, bisa ditampilkeun tur disimpen.Cocog jeung toko pakean jeung pamakéan imah.

    4. kapasitas badag, digabungkeun jeung uli na rak pikeun tampilan

    5. Detachable tur bebas tampilan, gaya Éropa sakabéh, basajan tur elegan

    6. Desain leuwih praktis tur nempatan wewengkon leutik.

    7. Wide applicability, mintonkeun rupa-rupa produk

    8. rupa-rupa skenario aplikasi

    9. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan
    .

  • OEM ngaropéa multifunctional lanté data kabel tampilan stand, nu bisa diputer 360 °

    OEM ngaropéa multifunctional lanté data kabel tampilan stand, nu bisa diputer 360 °

    1. Bahan: logam, MDF
    2. Struktur stabil, awét, teu gampang luntur
    3.360 ° rotasi, gampang pikeun meunangkeun
    4. Desain bébas
    5. kapasitas bearing kuat sarta sababaraha fungsi
    6. Jangkungna hook nu bisa disaluyukeun kalawan bébas
    7. Aya loba gaya, nu bisa minuhan kabutuhan béda
    8. Applicability lega
    9. Loba skenario aplikasi
    10. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • OEM custom toko multifunctional produk pinter lanté tampilan kabinét | Youlian

    OEM custom toko multifunctional produk pinter lanté tampilan kabinét | Youlian

    1. kabinét tampilan pinter dijieunna tina logam, acrylic, MDF
    2. Struktur kuat, awét sarta kuat
    3. Kuat kapasitas beban-bearing, kalawan cabinets pikeun neundeun gampang produk
    4. Desain bébas
    5. Struktur desain anu basajan, gampang pikeun ngabongkar jeung ngumpul, sarta gampang pikeun ngabersihan
    6. Rupa-rupa gaya pikeun minuhan kabutuhan béda
    7. Warna cocog jeung téma
    8. Applicability lega
    9. Loba skenario aplikasi
    10. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • Custom Point Of Sale Metal Produk Toko Toko Eceran rak Anggur Stand Témbongkeun rak |Youlian

    Custom Point Of Sale Metal Produk Toko Toko Eceran rak Anggur Stand Témbongkeun rak |Youlian

    1. Rak tampilan anggur dijieunna tina logam, acrylic
    2. Desain unik sarta gaya fashionable
    3. Struktur Sturdy, awét, stabilitas kuat
    4. Desain bébas
    5. Dikurilingan ku lampu LED pikeun ngaronjatkeun rasa atmosfir.
    6. Loba gaya, bisa minuhan kabutuhan béda
    7. Applicability lega
    8. Loba skenario aplikasi
    9.Provide kustomisasi sarta sanggeus-jualan jasa

  • ODM logam custom spiral tampilan stand floor inuman tampilan stand | Youlian

    ODM logam custom spiral tampilan stand floor inuman tampilan stand | Youlian

    1. The inuman tampilan stand diwangun ku stainless steel sarta plat stainless steel
    2. Desain unik, gaya fashionable
    3. kapasitas bearing kuat, struktur stabil sarta awét
    4. Spiral, bisa ditampilkeun dina 360 °
    5. Gemblengna kerung, pangaruh ventilasi alus
    6. Desain bébas
    7. Handap geus thickened, fokus stabil, kalawan casters, éta gampang pikeun mindahkeun sarta nyokot saeutik spasi
    8. Debu nyemprot, panyalindungan lingkungan, anti karat, Uap-bukti, lebu-bukti, anti korosi, jsb.
    9. Applicability lega
    10. Loba skenario aplikasi
    11. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • Warna ngaropéa caang jeung awét lanté logam multi-lapisan supermarket kantong tea tampilan stand | Youlian

    Warna ngaropéa caang jeung awét lanté logam multi-lapisan supermarket kantong tea tampilan stand | Youlian

    1. The kantong tea tampilan stand dijieunna tina logam & kai & PVC
    2. Strukturna kuat, stabil sareng gampang dirakit
    3. kapasitas badag, kapasitas bearing kuat, tapak suku leutik, gampang pikeun mindahkeun
    4. Warna caang jeung pikaresepeun
    5. Sadaya-buleud tampilan
    6. Desain bébas
    7. Applicability lega
    8. Loba skenario aplikasi
    9. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • OEM ngaropéa lanté kai kapasitas badag luminous condiment rak tampilan Youlian

    OEM ngaropéa lanté kai kapasitas badag luminous condiment rak tampilan Youlian

    1. Condiment Témbongkeun rak Bahan: kai, acrylic, PVC
    2. Bahan panyalindungan lingkungan
    3. Struktur basajan jeung stabilitas kuat
    4. Sakuliling LED strips lampu
    5. suku leveling handap
    6. Desain bébas
    7. kapasitas bearing kuat, gampang keur ngumpul jeung beresih
    8. Applicability lega
    9. Loba skenario aplikasi
    10. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan

  • Hot sale toko ritel alat tulis POS kardus notebook & stand tampilan pulpen | Youlian

    Hot sale toko ritel alat tulis POS kardus notebook & stand tampilan pulpen | Youlian

    1. Bahan: karton ramah lingkungan sarta renewable
    2. stabilitas kuat, teu oyag, gampang pikeun ngumpul
    3. kapasitas badag, bearing kapasitas nepi ka 6KG, tampilan single-sided
    4. Desain bébas
    5. Cocogkeun warna kana téma
    6. Aya casters di handap pikeun gerakan gampang
    7. Applicability lega
    8. Loba skenario aplikasi
    9. Kalayan kustomisasi sareng jasa saatos penjualan